søndag 8. juli 2012


Krøderbanen

Et stykke forbi Vikersund ligger Krøderbanen. Der kjører de med damplokomotiv, kuvogner og passasjervogner fra femtiåra. Ilene og Harald møtte opp på søndag formiddag for å ta denne sightseeingturen med et ordentlig tøffe-tog.
"Vi kan ta passasjervogna tilbake fra Vikersund. Det er jo et dusin krøttervogner å velge mellom." De fant seg en hvor de var alene.
Togpersonalet var i de samme uniformene som NSB har brukt de siste hundre årene. Mange av passasjerene hadde kledd seg ut med kostymer fra gamledager. Lokomotivet sto og brummet på tomgang, men langt om lenge begynte røyken å velte ut fra pipa og det satte seg langsomt i bevegelse. Hastigheten var vel seksti kilometer i timen eller så og den svarte røyken la seg over jordene. Kling, klang — kling, klang, på lang avstand hørtes bjellene fra bommen når de passerte en landevei. Vognene ristet og skaket og av og til hylte det i dampfløyta fra lokomotivet. Krøttervognene var åpne med bare et par benker og en bjelke tvers over døråpningen. Ilene lente seg over bjelken og kikket ut langs togsiden. Fra alle de andre vognene ser hun at det stikker ut hoder, toget oser forbi Sysle stasjon hvor de gamle bygningene rommer minner om svunne tider og opplevelser. Hun merker at Harald klemmer seg inntil henne og kysser henne i nakken. Trærne farer forbi mens han legger armene rundt henne og kjærtegner brystene hennes. Han beføler kusa hennes, utenpå kjolen. Hun gnir seg mot ham og kjenner kukken hans banke mot baken. Ilene klemmer på den og med begge hendene bak på ryggen får hun trukket ned glidelåsen i buksesmekken og ledet stanga frem i friluft. Harald løfter skjørtene hennes og trekker av henne trusene. Så stikker han kukken under kjolen og inn i kusa, mens hun lener seg frem over bjelken. Folk langs veien vinker til passasjerene. Ilene og Hans vinker tilbake der de står tett sammenkoplet i døråpningen. Togets risting og duvende bevegelser utfører nesten hele samleiet for dem. Ilene holder seg fast i bleken og Harald holder rundt henne mens pikken hans glir ut og inn av skjeden. Den ene hånden har lirket seg inn i utringningen og under BH'en så han kan klemme direkte på brystet og fingrene hans tar tak i en stiv brystvorte.
"Kjæl med musa også!" Han lirker den andre hånden under skjørtet hennes og stryker over klitoris. Hun rykker til og presser rompa mot ham. Fra utsiden av toget er det ingen som kan se hva de holder på med. Hun merker at han klemmer hardere, orgasmen er nær. Det går for henne i det han sender ladningen langt inn i skjeden. Han hviler hodet på skulderen hennes og lirker hendene frem fra tøyet. Ilene kjenner at kuken blir slakkere og slakkere, og snart faller den ut mens Harald fremdeles holder rundt henne. Ristingen får sæden til å renne ned låret og fukte de grove, svarte gulvplankene.
Straks etter stopper toget på Vikersund som er endeholdeplassen for tøffe-toget, Harald gikk av for å ta et vanlig tog videre til Trondheim, mens Ilene slo seg ned på en av de harde benkene for å ta samme vogna tilbake.
På veien tilbake til Krødern blir de stoppet av sjeriffen i Deadwood City på Kløftefoss. Han er imponerende utkledd med pistol i beltet. I det han ser Ilene tar han opp pistolen og sikter på henne.
"Hah, jeg lar meg ikke skremme av den, ta heller frem den pistolen du har gjemt i buksene."
Han entrer vogna i det toget setter seg i bevegelse. Fortsatt med pistolen fremme;
"Du er nå min fange og må gjøre som jeg sier!"
"Javel." Ilene er alltid med på en spøk.
"Kle av deg!"
Hun knepper opp knappene i kjolelinningen og tar den av seg. Sjeriffen har satt seg på trebenken. Ilene må holde seg fast for ikke å falle når toget rister som verst. Hun står der i bare BH og truse.
"Av med resten!" Han vipper med pistolen. Hun kan se kulen i buksene hans, den er vel så stor som den pistolen han har i handa. Hun strekker armene bak på ryggen og løsner hempa, slik at brystene kommer fri. Litt sjenert snur hun ryggen til og trekker ned trusene. Nå står hun splitter naken mens toget er på vei gjennom eng og skogholdt.
"Snu deg!" Hun snur seg langsomt og ser at han har tatt frem pikken.
"Kom og sug meg!" Toget rister og Ilene faller nesten ned på fanget hans, pistolen deiser i gulvet og sklir ut døråpningen. Hun enser det ikke, men lukker leppene om stanga. Hun suger og runker mens han lar fingrene kjæle med brystene hennes. Så får hun lent hoftene mot ham, slik at han kan komme til med en finger i kusa. Snart merker hun at en ny orgasme er på vei. Både for seg selv og for sjeriffen. Fingrene hans vibrerer raskt og det går for henne. Hun kjenner musklene hans knyte seg, og i det han sender en ladning inn i munnen hennes, går det for henne en gang til. Hun slikker seg rundt munnen og svelger.
"Han smaker godt," tenker hun for seg selv. "Kanskje jeg skal la meg ta til fange litt oftere."
"Hvordan visste du at jeg var interessert?" spurte hun sin partner.
"Veeelllll, jeg så deg på veien nedover, da du var i full sving med kameraten din, midt i døråpningen."