mandag 20. august 2012


Rafting i Sjoa.

 Vi farer avgårde over fjellet, Valdresflya, vill og forlokkende tundra og høyfjell. Mil etter mil i hundreogtyve. Sauer, små fjellvann og noen spredte reinsdyr fyker forbi. Anita ringer raftingsenteret på mobiltelefonen, jo de skal ut med tre flåter om halvannen time, vi kan akkurat nå det. Vi raser forbi et sametelt som står nær veien, så duken flagrer. Bak teltet står Jokki selv og glaner langt etter oss.
Midt i juni, tidlig på formiddagen. Vi slakker på farten når vi nærmer oss målet og svinger opp en smal gårdsvei før vi parkerer like før tunet ved siden av fem-seks andre biler og et par busser. På husveggen sto firmanavnet, logoen og slagordet
We guarantee you’ll wet your pants.
Et dusin ungdommer var allerede samlet på tunet, og vi ble ledet inn i ei koselig koie hvor det flammet et trivelig peisbål. Her fikk vi den første innledende orienteringen. I dag var det vanskelighetsgrad 4 (5 var den tøffeste, 2 var som å ligge i havnebassenget i Oslo), våtdrakter ble anbefalt og kunne leies for en femtilapp, lunsj ble servert og for all del, husk å gå på toalettet før dere skifter på våtdraktene. Etter turen ville vi bli hentet av bussen som tok oss med til koiene hvor vi skulle overnatte og deretter hente oss etter en sen frokost i morgen tidlig. De som ville kunne være med på både elgsafari, klatring og grotteturer. Og, ikke å forglemme, betaling på forskudd.
"I tilfelle vi druknet," sa guiden spøkefullt. Vi var femten spendte raftere, tre guider og tre gummibåter. Guiden som holdt presentasjonen var ei pen jente på omtrent atten år, langt lyst hår samlet i en hestehale og tydelig i god form, forbausende store pupper til å være så veltrenet. De to andre var en senete amerikaner på rundt tredve og en lyslugget nordmann i tyveårene. Halvparten av gruppen hadde sine egne våtdrakter, vi andre ble ledet til utstyrshallen. Toalettet var av type utedo med glisne vegger. I grunnen var det trivelig å kunne samtale med en eksponent for det motsatte kjønn gjennom sprekkene i tømmeret, mens man satt på der på hver sin toseter. På utsiden var det et gjerde seksti cm høyt med følgende påskrift:
Bruksanvisning for å late vannet:
Gå bort til gjerdet.
Ta frem redskapen og sikt over gjerdet.
Tiss.
Rist.
Trekk deg tilbake.
Under stor munterhet fikk vi skiftet på oss våtdraktene, de fleste var tydeligvis vant til friluftsliv og viste liten sjenanse, et og annet bryst eller rumpe var stadig synlige et par sekunder mens man slet seg inn i gummidraktene.
Seks stykker i vår gummibåt. Vi driver rolig ned den første delen av elva mens vi får de grunnleggende instruksjoner i hvordan man padler og hva man gjør når man faller uti (ikke hvis, men når). I tillegg til Høyre og Venstre lærer vi Kanadisk hilsen, hvor alle smeller padleårene i vannet samtidig. Dessuten trener vi på kommandoen Å faen. Den består i at alle kaster seg flate i bunnen av båten, og brukes når man plutselig oppdager at det er falt et tre tvers over elva.
Strykene nedover var bare helt fantastiske, spruten sto og båtene fosset nedover mellom steiner, sandbanker og fjellskrenter. Den ene etter den andre ble kastet ut av båten og fulgte med som en dupp til vi fikk halt ham eller henne inn igjen. Det var som en eneste lang orgasme, og etter to timer rodde vi utmattet inn til bredden for en varm lunsj. Guidene dekket til med lapskaus, te og alt det brødet vi kunne spise. Utrolig hvor sulten man ble etter et par timer på elva. Sola stekte og flere benyttet sjansen til å vrenge av seg de våte draktene for å nyte varmen. Det var ikke mye sjenanse nå, kanskje folk følte seg sikrere nå etter hva vi hadde gjennomgått. Ikke godt å vite, men uansett hvor jeg så kunne jeg hvile blikket på velformede kvinnebryst. Anita er ikke blant de sjenerte til vanlig, og sammen med et par andre jenter strakte hun seg splitter naken ut på gressengen i nærheten. Guttene som frigjorde seg fra klærne la seg raskt på maven, ikke godt å vite hva junior gjør for sprell når man er omgitt av så mye naken kvinnehud. Riktig trivelig lunsj det der, snart lå det seks jenter på gresset og slikket sol. Jeg har dem sterk mistenkt for å more seg over guttenes oppmerksomhet. Utstudert inntok de forskjellige stillinger. Spenstige bryster, snertene romper og mørke trekanter ble fremvist og skjult og gnidd inn med solkrem. Etter alt for kort tid banket en av guidene på et triangel, og kalte oss til båtene. For sikkerhets skyld hadde jeg beholdt shortsen på. Det viste seg å være fornuftig, for flere av guttene hadde store problemer med å komme seg inn i draktene uten å avsløre en stivert av de store. Håndklær og undertøy var en redning, men høye latterhyl fra "jenteavdelingen" hjalp naturligvis ikke unge gutter med struttende peniser.
Tre timer på siste etappe, nå fosset vi gjennom "vaskemaskinen", den hadde fått det navnet fordi alle ble våte som skurefiller når man kjørte igjennom. Skumsprøyten veltet over gummibåtene. Heldigvis var de selvlensende så vi hadde hele tiden litt vann i bunnen, men når en bølge slo over kanten så rant den like fort ut igjen. Så var hele opplevelsen over, vi dro båtene på land og lempet dem opp på en stor tilhenger etter bussen. Nå var vi ganske frosne etter tre timer i elvevannet, og alle de våte draktene ble dratt av uten sjenanse. Det var sannelig ikke mye bluferdighet nå, nesten et snes nakne, frosne mennesker som prøvde å tørke seg og få på seg tøyet så raskt som mulig. Dette var tydeligvis lokalbefolkningen klar over, for vi hadde et muntert og oppmerksomt publikum under hele forestillingen.
Bussen fraktet oss til koiene hvor det vanket varm mat, varm toddi og et sprakende bål varmet fra peisen, de kjente tydeligvis sine kunder. Temmelig slitne etter dagens opplevelser i Sjoa, trakk vi oss tilbake til koia som vi delte med et annet par, Hans og Sissel. Jeg hadde litt whisky, han hadde litt vodka, og sammen erindret vi dagens strabaser. Som det ofte gjør på slike kvelder, kom kortstokken frem og det var ikke lenge før vi spilte amerikaner med plagg som innsats. Det var et pussig spill det der, jeg hadde forbaskedes uflaks, og det var ikke lenge før jeg satt der i bare underbuksa. Sissel lo høyt, "nå skal vi ta igjen for all den kikkingen du gjorde ved lunsj, nestemann som taper må opp på bordet."
Det skulle hun ikke ha sagt, for hun tapte, for første gang i kveld. Tro mot sitt ord, klatret hun opp på bordet, dro av seg genseren og sto igjen i olabukse og BH. Neste spill og tror du ikke jeg tapte, med et eneste plagg igjen. Ja, ja, jeg kom meg opp på bordet og som den beste striptease artist tok jeg av meg trusene og sto der splitter naken til almen applaus. Så ble jeg forvist fra bordet mens de tre andre fortsatte og den neste var Sissel igjen. Hun nølte litt før hun bestemte seg, men så tok hun av BH'en og lot de solbrune brystene komme frem, jeg merket at junior rørte seg umiddelbart. Et spill til og Sissel måtte igjen opp på bordet.
"Dette må være juks," utbrøt hun, men tok av seg olabuksene og avslørte et par søte rosa truser med blondekanter, den mørke trekanten hennes kunne så vidt skimtes gjennom stoffet. Et par spill til med likelig fordeling av flaks, og alle tre satt i bare underbuksene.
"Nå gjelder det," sa Hans og han delte omhyggelig ut kortene. Anita tapte og krøp langsomt opp på bordet, Sissel fant musikk på reiseradioen og Anita danset litt provoserende til den. Så tok hun tak i kanten på trusa og dro den langsomt nedover mens hun snudde og vendte seg, brystene vippet og jeg hadde forlengst fått ståpikk. Så ble musa avslørt, og hun tro raskt ut av trusa, klatret ned fra bordet og kom bort og satte seg på fanget mitt.
"Vi vant, dere kan ta oppvasken," utbrøt Hans.
"Ikke tale om, dere får versegod å fortsette."
"OK, la oss gjøre det enkelt, et kort hver, den som får det laveste tar av seg."
Han fikk kløver tre og Sissel spar ti. Allerede mens han gikk opp på bordet så vi hvordan buksa hans svulmet, raskt avduket han en ståpikk av de store og satte seg deretter på bordkanten med dinglende ben. Pikken hans sto stivt strittende frem, og Sissel tok med eiermine et godt tak rundt den mens Anita kikket interessert på.
"Skal ikke du også ta av deg resten?" spurte hun.
"Kommer ikke på tale, men dere kan jo prøve å spille den fra meg."
"Men vi har jo ingen plagg igjen å satse."
"Da får dere arbeide for det, den som taper skal gjøre noe med den som vinner."
"Hva da?"
"Det bestemmer forrige taper." Hun hadde tydeligvis tenkt ut dette på forhånd.
"Men hva hvis jeg taper og Hans vinner?" utbrøt jeg, engstelig.
Jentene storskrattet. "Jeg skal vedde på at du vil synes det er gøy å se på hvis Anita vinner og jeg taper".
"Ja, jo," jeg måtte jo innrømme det.
"Her skal vi ha likestilling, Hans var forrige taper, så hva bestemmer du at neste taper skal gjøre?"
"Tja, gi et kyss." sa han forsiktig.
Et kort til hver, og Hans ble vinner og Anita taper. Han omfavnet henne og kysset henne grundig på munnen, de to nakne kroppene gned seg inn til hverandre og hun gispet da de trakk seg tilbake for å få luft.
"Oh, det var tøft å tape denne omgangen, jeg bestemmer at neste taper skal kysse vinneren på brystet."
Jeg tapte og nærmet meg Sissel som vant. Jeg tok et godt tak rundt henne og plasserte stumpen hennes på bordkanten, det var herlig å føle de stive brystvortene hennes mot meg. Jeg er sikker på at jeg kunne løftet bordet på pikken, så stiv var den og plutselig kjente jeg en hånd rundt den.
"Skal jeg passe på denne så lenge? spurte Anita. Jeg svarte ikke, men lot munnen min gli ned mot brystene som var så fristende foran meg, fanget en av de stive vortene i munnen og slikket og sugde. Etter en stund merket jeg at noen dro meg i kjønnsorganet.
"Nå må du bestemme for nest omgang."
"OK, nestemann skal kysse mellom bena."
Vi delte ut kortene og spenningen steg ettersom den ene etter den andre snudde det med billedsiden opp. Jeg med hjerter 10, Sissel med hjerter 5, Anita med spar 8 og Hans fikk spar 2. Atmosfæren var tett i rommet, heten sto fra peisen.
"Et ord er et ord og en mann er en mann."
Pikken til Hans var tydelig slappere, jeg satte meg på bordkanten og han nærmet seg forsiktig mens jentene kikket på fra hver sin side, Anita splitter naken og Sissel med truser på, de må ha blitt fuktige for jeg kunne tydelig se hårkruset hennes. Jeg konsentrerte meg om den mens Hans lot leppene lukke seg om pikken min. Sannelig om jeg merket forskjell fra om det hadde vært Sissel som kysset meg der.
"Hvordan synes du det smakte?" Spurte Sissel.
"Tja, det er jo en avveksling." Svarte Hans i dat han reiste seg opp. "Den neste som taper fortjener fem rapp på baken etter denne omgangen."
Vi delte ut kortene og lykken var god, Sissel tapte og jeg vant.
"Kom igjen, dette er rettferdighet for påfunnene dine."
Hun la seg på fanget mitt og den søte stumpen var fristene nære, jeg hadde mere lyst til å kna den enn å slå den. Men vi var beruset både av alkoholen og av den seksuelle stemningen.
"Det skal være blanke messingen." jeg dro ned trusene og holdt henne fast mens de to halvkulene ble avslørt, faste og brune, hun hadde tydeligvis solt seg mye i nettoen. Plask, jeg dasket til den ene skinka og hun rykket til. En til på den andre skinka, ikke fullt så hardt. Hun sprellet litt under meg og så grep hun plutselig tak i pikken min.
"Nå slår du forsiktig." Jeg klapset pent til den høyre skinka igjen.
"Bare to til nå." Hun klemte advarende rundt staken min, jeg kjente brystene hennes mot låret mens jeg avga de to siste, pang, pang. Rompa fikk et rødskjær midt i solbrunheten. Jeg vilte hånden på den myke enden og kjærtegnet den forsiktig. Sissel gjorde ikke mine til å reise seg, det var svært fristende å la lanken gli nedover og mellom lårene hennes, jeg kikket opp og så Hans og Anita i en het omfavnelse, Anita hadde fulgt Sissels eksempel og tatt hånd om staken til Hans og runket den langsomt mens de kysset. Jeg nølte ikke, men lot fingrene følge kløften mellom rompeballene og hånden gled mellom lårene og kjente hvordan kløften ble avløst av sprekken og så klitoris. Hun var helt fuktig og fingrene gled lett inn mens hun stønnet svakt og dro energisk i pikken min.
"La oss trekke opp på hemsen," foreslo Hans, tok Anita i hånden og ledet henne opp en slags stige av tre til det trange, åpne soverommet. Sissel og jeg kikket etter dem, den stive pikken hans støtte mot hvert trinn der han klatret, så gikk Anita, fullt klar over at vi sto under og kikket henne rett opp i dåsa mens hun entret oppover. Så var det vår tur, jeg skal innrømme at det sannelig ikke var bare lett å gå opp en bratt stige med ståpikk. Det ble ikke lettere av at Sissel insisterte på å strekke opp en hånd og holde i den mens vi klatret.
På hemsen lå det to madrasser, tett sammen, så jeg veltet Sissel ned på den ledige og la meg over henne i en 69. Jeg kjente hvordan hun sugde pikken min inn i munnen mens jeg ivrig stakk tungen ned i fitta hennes og lot den vibrere over klitorisen. Fantastisk hvor kåt man blir av slik nærkontakt med musa, jeg gned nesa ned i den og stakk tunga langt inn. Slikket og sugde og kunne faktisk se hvordan hun spente musklene og klemte sammen rompehullet i fryd. Jeg stakk fingeren langt inn i skjeden og prøvde å finne g-punktet, en slags tapp der inne? Nå klemte hun skjedemusklene sammen om fingeren min. Jeg slikket klitorisen samtidig og merket hvordan hun sugde og nesten bet i pikken min. Da kjente jeg noen som slikket meg i rompa, og pikken ble om mulig enda stivere. Forsiktig kikket jeg over på den andre madrassen, men der var det ingen. Diskret løftet jeg hodet og kikket bakover. Der var Hans i full gang med å kjærtegne rompehullet mitt mens Anita nærmet seg ballene mine med munnen. Hele tiden mens mesteparten av staken min befant seg i munnen til Sissel. Det var et eksempel på perfekt logistikk, alle tre kunne bevege seg innefor et lite område, og samspillet ga meg en fantastisk nytelse. Jeg ble så opphisset av disse tre at jeg klarte ikke å styre meg lengre, så det gikk for meg nesten med en gang. Med noen krampetrekninger pumpet jeg alt inn i munnen til Sissel og så hvordan saften rant nedover kinnet hennes. Utmattet la jeg meg til å hvile, med hodet på låret hennes. G-punkt massasjen må ha gjort underverk for Sissel, for hun lå også bare stille og så ut som om hun var fornøyd. Mens vi lå der og så på la Hans Anita ned, spredde benene hennes og knullet henne så hemsen nesten ristet. Han hadde en imponerende fysikk og utholdenhet. Sissel skrek i fryd og jeg skjønte hvordan det også gikk for henne like før Hans gjorde seg ferdig med noen kraftige støt før han sank sammen.
Vi ble stort sett liggende slik til søvnen overtok oss. Uvant madrass som lå direkte på gulvet gjorde sitt til at det ikke ble så mye søvn på noen av oss. Ved totiden om natta skrittet Sissel over meg og stolpret seg ned stigen, presset på blæra begynte å bli merkbart, så jeg fulgte etter. Splitter nakne gikk vi ut i friluft og hun huket seg ned. En plutselig impuls fikk meg til omfavne henne bakfra og la hånden gli nedover maven hennes. Jeg lot en finger leke med klitorisen hennes og i måneskinnet kunne jeg se hvordan jeg kunne styre strålen ved å klemme frem og tilbake.
"Åh, så godt, gni hardere," sa hun.